Vi påtar oss gjerne oppdraget med å lage nettsider som kan fungere på mobil og på pc/mac.

Det er mange som i dag tror at en profil på Facebook kan være nok, det er det ofte ikke. På Facebook vil alltid budskapet "forskyves" så snart noe nytt publiseres, det er derfor det kalles en kommunikasjonskanal.

Et firma, en organisasjon, en klubb m.m. trenger også en presentasjonskanal, der benytter man egne  nettsider. På en nettside vil alltid budskapet ligge uberørt av hva som hender på nett, du kan selv styre hva som skal vises og presenteres. Man kan selv styre hva man ønsker å gi besøkende av informasjon.

Glem derfor ikke nettsidene, dem er viktigere enn man tror!

Kunne du trenge nye oppdaterte nettsider er det bare å ta kontakt.
Vi hjelper gjerne med å ordne flotte fungerende sider!

 Her er noen nettsider laget av Nye Sider AS. Vi lager gjerne dine også! 

 • Harstad Motorsykkelklubb

  For Harstad Mc (HMC) er det laget komplette og nye sider som presenterer klubben og aktiviteter slik at også folk utenfor klubben kan ta del i noe av det som skjer. er også lagt inn privat område for klubbens medlemmer på sidene. HMC arrangerer også Nord-Norge Treffet, hvor vi også har levert alle sidene som omhandler dette. Harstad Mc ble etabler i 1972, en av Norges eldste mc-klubber som fortsatt er i drift.

 • Arctic Eiendom Harstad

  Arctic Eiendom Harstad (AEH) er en offensiv eiendomsaktør i Sør-Troms som eier, forvalter og utvikler nærings- og boligeiendom i Harstad. Oktober 2020 har vi produsert og publisert nye nettsider for selskapet. Her skjer det mye, verdt et besøk.

 • K. Simonsen Transport AS

  På Stangnesterminalen i Harstad ligger firmaet som siden 1995 har ordnet transport og kraning for kunder spredt i hele Norge. Vi har gjennom mange år levert en rekke tjenester til K.Simonsen Transport AS og nå er også nye nettsider på plass. Vi håper du finner det du søker etter på disse sidene. 

 • Oppl.kontor for Elfag-Troms

  Opplæringskontoret for Elfag-Troms har gjennom flere år brukt oss til alt fra nettarbeid til dekor, skilt, trykksaker og profileringsartikler m.m.. Når det nå også skulle lages nye nettsider for kontoret falt valget på oss for å også utføre dette. Vi takker for oppdraget og kontoret er fornøyd med å ha fått det dem ønsket. Nettsider fra oss er selvsagt responsive og fungerer på både Pc, Mac, brett, iPhone, Android m.m.. Kontakt oss gjerne dersom du selv ønsker å få laget nye sider for deg selv eller bedrift. Vi bistår gjerne.

 • Lakksenteret Harstad AS

  På allerede publiserte nettsider er det gjort endringer for Lakksenteret Harstad AS, som er nytt firmannavn med ny logo, for tidligere Car & Cycle i Harstad.

 • LUX UB - Harstad

  LUX UB er en ungdomsbedrift som består av elever på Stangnes videregående skole i Harstad. Vi støttet dem med produksjon logo og nettside. Ungdomsbedriften ble avviklet sommeren 2020 da elevene var ferdig med skolegang.

 • Alfred Aronsen - Entertainer

  Musiker, trubadur og pianist Alfred Aronsen fra Harstad har nå fått ordnet nettsted som viser noe relevant info. Vi har selvsagt satt opp sidene for han, samt ordnet oppsett og produksjon av alle de plakater som i fremtiden skal sendes til de steder han skal opptre. Vi har også ordnet Alfred egen nettadresse som er enkel å huske; www.alfredaronsen.no

 • ETS KlimaService AS

  ETS KlimaService AS holder til på Steinsland like utenfor Evenskjer, like ved Tjeldsundbrua. Herfra drives salg av varmepumper og aircondition. Dem utfører også service/reparasjoner på ulike typer varmepumper, samt service på ventilasjon til bolig. Bedriften er F-Gass sertifisert og har Isovator Sertifisering.

 • Arctic Care AS

  Arctic Care AS er lokalisert i Harstad og driver innen tekniske hjelpemidler for bevegelses- og funksjonshemmede. Roger som driver dette er meget imøtekommende for å finne best mulig løsning for både bruker og brukersted. Her blir viktige verdier tatt vare på, som kropp og helse.

 • Nord-Norge Treffet 2020

  Harstad Motorsykkelklubb (HMC) skal også i 2020 arrangere Nord-Norge Treffet, slik som dem allerede har gjort i mer enn 40 år. Vi ordner nettsider som kan vise info om treffet og treffplass m.m. slik at alle som ønsker kan søke opp mc-treffet og ordne innmelding og ellers det som trenges før treffet starter. Harstad Mc vil i 2020 arrangere mc-treff i Folkeparken som ligger like utenfor Harstad sentrum. Trenger du selv nettsider for arrangement? Kontakt oss gjerne :)

 • Snekker M. Formela

  En lokal driftig snekker ønsket utformet sin logo, bildekor samt nettsider, vi ga han noen forslag og da falt valget på at denne jobben skulle vi få utføre. Et eksempel på at ting også kan være enkelt er resultatet, og vår kunde er fornøyd med det vi har levert. Vi takker for oppdraget og kunden er fornøyd med å ha fått det han ønsket. Nettsider fra oss er selvsagt responsive og fungerer på både Pc, Mac, brett, iPhone, Android m.m.. Kontakt oss gjerne dersom du selv ønsker å få laget nye sider for deg selv eller bedrift. Vi bistår gjerne.

 • Bilhuset & Ford Harstad

  Ford Harstad & Bilhuset Harstad ønsket lenge sine egne nettsider som kunne vise alt om det dem forhandler og de tjenester som tilbys. Når valget skulle tas og nye nettsider skulle produseres falt valget på oss for å utføre dette. Vi takker for oppdraget og kunden ble fornøyd med å ha fått det dem ønsket. Nettsider fra oss var i virke fra januar 2018 til mai 2020, etter dette er på nytt sidene oppdaterte, denne gang av annet byrå. Herfra kan fortsatt de sidene vi leverte sees på, selv om dem ikke er i drift lenger.

 • Brygga Gjestehus - Harstad

  Vinteren 2017/2018 åpnet helt nytt gjestehus i Harstad, totalt nyoppusset og med moderne rom og flotte fasiliteter. Vi utformet all profilering, logo, trykksaker og skilt/dekor m.m. som Brygga Gjestehus benyttet. Når det da også skulle lages nettsider fikk vi også denne oppgaven, og vi takker for oppdraget. Nettsider fra oss er selvsagt responsive og fungerer på både Pc, Mac, brett, iPhone, Android m.m.. Kontakt oss gjerne dersom du selv ønsker å få laget nye sider for deg selv eller bedrift. Vi bistår gjerne. Sidene som den gang ble laget er ikke i drift lenger, men siste versjon som var på nett kan fortsatt sees herfra.

 • Global Explorer - mer...

  De opprinnelige sidene vi laget for og om Global Explorer er finpusset. NYTT er også at nå finnes sidene som 2-språklige, og man kan fritt velge å se dem på Norsk og Engelsk. Meny i toppen av sidene gir valgmulighet. Sidene er ikke i drift, men du kan fortstatt se siste versjon som var på nett.

 • Harstad Motorsykkelklubb

  Det jobbes med utarbeidelse av helt nye nettsider, et komplett nytt nettsted, for Harstad Mc. Når sidene er klare for publisering vil det komme mer info.

 • Car & Cycle Harstad

  Car & Cycle i Harstad har gjennom årene benyttet Nye Sider AS til en rekke oppdrag. Når det også skulle lages nye nettsider for bedriften falt valget på oss for å også utføre dette. Car & cycle ønsket oppdatert informasjon på nett, vi ordnet selvsagt dette. Vi takker for oppdraget og kunden er fornøyd med å ha fått det dem ønsket. Nettsider fra oss er selvsagt responsive og fungerer på både Pc, Mac, brett, iPhone, Android m.m.. Kontakt oss gjerne dersom du selv ønsker å få laget nye sider for deg selv eller bedrift. Vi bistår gjerne.

 • Nord-Norge Treffet 2019

  Harstad Motorsykkelklubb (HMC) skal også i 2019 arrangere sitt "Nord-Norge Treff", slik som dem allerede har gjort i hele 40 år. Vi ordner nettsider som kan vise info om treffet og treffplass m.m. slik at alle som ønsker kan søke opp mc-treffet og ordne innmelding og ellers det som trenges før treffet starter. Harstad Mc vil i 2019 arrangere mc-treff i Folkeparken som ligger like utenfor Harstad sentrum. Trenger du selv nettsider for arrangement? Kontakt oss gjerne :)

 • Norgestreffet 2018 / HMC

  Harstad Motorsykkelklubb (HMC) gjennomfører i 2018 Norgestreffet, som er et av landets aller største mc-treff. For å gi utfyllende informasjon til alle som vurdere deltakelse er det viktig med oppdaterte og fungerende nettsider, da falt valget på at denne jobben skulle vi få utføre. Klubben er fornøyd med det vi har levert og vi takker for oppdraget. Nettsider fra oss er selvsagt responsive og fungerer på både Pc, Mac, brett, iPhone, Android m.m.. Kontakt oss gjerne dersom du selv ønsker å få laget nye sider for deg selv eller bedrift. Vi bistår gjerne.

 • Global Explorer - en unik idè

  Global Explorer er en "oppfinnelse" og et prosjekt som styres av mannen bak idèen, Arne Ernstsen. I korte trekk handler det her om å utvikle et multifunksjonelt skip som blir verdens største luksuriøse Miljø Explore Isbryter, et Cruise- og opplæringsskip, og en helt ny måte å traffikere hittil ubesøkte områder. Spennede prosjekt!

 • AVA Bar & Spiseri Harstad

  Denne nettsiden er ikke levert av oss, men logo og logoelementer er laget og levert av oss for bruk på avaharstad. no - nettsiden til AVA Bar & Spiseri i Harstad. Dem er også på facebook, søk bare avaharstad så finner du dem.

 • JM-Bygg AS

  Firmaets domene og nettside er ikke lenger operativt, men her kan man se den logo vi laget for firma, samt nettside slik den var publisert før nettsiden vle tatt av nett.

© 2017 : NYE SIDER AS
Vi produserer gjerne dine nettsider! Kontakt oss for uforpliktende samtale og et godt tilbud.
Grafisk oppsett, orginaler, trykk, produksjon, levering og montering.

* trykksaker * reklame * profilering * gaveartikler * gravering * skilt * dekor * nettsider * domene * webhotell *

NYE SIDER AS | Kilhusveien 105 B | 9402 Harstad | post@nyesider.no | Tlf.: +47 901 02 122
Org.nr.: NO 981 180 356 MVA